Νέα

Το ήξερες ότι η αλόη βέρα … ;

Το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότερο διαβάζουμε για τις ιδιότητες της αλόη βέρα στην επιδερμίδα . Τι από αυτά όμως ισχύει στην πραγματικότητα ;

Μία από τις πιο γνωστές ιδιότητες της αλόη βέρα είναι η άμεση επούλωση πληγών και εγκαυμάτων κυρίως από την ηλιακή ακτινοβολία . Ανακουφίζει τον πόνο και βοηθά στην καταπράυνση των ερεθισμένων επιδερμίδων . Οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες της αλόη βέρα αναπλάθουν τα ευαίσθητα αλλά και τα ηλιοκαμένα δέρματα χωρίς να τα ερεθίζουν περισσότερο . Επιπλέον , ελαχιστοποιούν την πιθανότητα εμφάνισης πανάδων , μαύρων σημαδιών και στιγμάτων αλλά και των ρυτίδων  . Ιδιαίτερα σημαντική , ειδικότερα για τις νεανικές επιδερμίδες είναι η άμεση αντιμετώπιση και θεραπεία των σημαδιών από την ακμή . Γι ‘ αυτούς ακριβώς τους λόγους , προϊόντα με βασικό συστατικό την αλόη βέρα είναι η καταλληλότερη επιλογή για ευαίσθητες επιδερμίδες αλλά και επιδερμίδες με τάση για ακμή . Σε αυτό το σημείο πρέπει να αναφέρουμε τη μεγάλη συμβολή της αλόη βέρα στις επιδερμίδες που αντιμετωπίζουν αυτοάνοσα νοσήματα και δερματικές παθήσεις. Επιδερμίδες με ψωρίαση ή έκζεμα παρουσιάζουν τεράστια βελτίωση και μάλιστα , σε σύντομο χρονικό διάστημα από την έναρξη χρήσης της αλόη βέρα .  

Κατά πόσο μπορούμε όμως να χρησιμοποιούμε σε καθημερινή βάση προϊόντα με βασικό συστατικό την αλόη βέρα ; Η καθημερινή χρήση τέτοιων προϊόντων επιταχύνουν την επούλωση και ανάπλαση της ερεθισμένης επιδερμίδας , γι ‘ αυτό και είναι αναγκαία με
-σχεδόν- μηδενικό φόβο για εμφάνιση παρενεργειών και αλλεργιών . Το φυσικό αυτό καταπραϋντικό είναι η τέλεια επιλογή για ενυδάτωση της επιδερμίδας αφού απορροφάται εύκολα και άμεσα χωρίς να αφήνει καμία αίσθηση λιπαρότητας .  
Η αλόη βέρα είναι ένα από τα λίγα συστατικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλες τις ηλικίες και αυτό γιατί , οι ιδιότητές της δρουν στοχευμένα στα προβλήματα της κάθε επιδερμίδας . Έτσι , καταλήγουμε πως προϊόντα με βασικό συστατικό την αλόη βέρα είναι απαραίτητα για το καθημερινό μας skincare routine και επιβάλλεται η χρήση τους ειδικά για εκείνες τις επιδερμίδες που επιθυμούν άμεσα αποτελέσματα . 

Recent Posts

Ανακαλύπτοντας την απόλυτη εμπειρία ομορφιάς με την εταιρεία Beauty of Joseon

Η Beauty of Joseon αποτελεί μια εταιρεία βασισμένη στην πλούσια ιστορία της δυναστείας Joseon, καλύπτοντας…

9 μήνες ago

Η σημασία της περιποίησης του προσώπου πριν και μετά την έκθεση στον ήλιο!

Οι ζεστοί καλοκαιρινοί μήνες είναι από τις πιο αναμενόμενες εποχές του χρόνου. Μας προσφέρουν ηλιοφάνεια,…

1 έτος ago

Καλοκαίρι και Αντηλιακή Προστασία: Ανακαλύψτε τα K-beauty προϊόντα για ασφαλή ηλιοθεραπεία

Με την άφιξη του καλοκαιριού, η αντηλιακή προστασία του προσώπου αναδεικνύεται σε ζωτική ανάγκη για…

1 έτος ago

Εμμηνόπαυση… ανάγκη για φροντίδα.

Η εμμηνόπαυση αποτελεί ένα ιδιαίτερο στάδιο στη ζωή της γυναίκας. Ορίζεται ως ορμονική γήρανση, με…

1 έτος ago

Σε βασανίζει και εσένα η… Ακμή;

Αρχικά, ακμή είναι το συνεχόμενο ξέσπασμα στιγμάτων ή κηλίδων στο πρόσωπο. Ο καθένας θα μπορούσε…

1 έτος ago

Η διάσημη Βλέννα Σαλιγκαριού

Το έκκριμα σαλιγκαριού έχει κάνει την εμφάνιση του εδώ και πολλά χρόνια ενώ φημίζεται για…

1 έτος ago