Νέα

Γιατί είναι τόσο σημαντικά τα 3 πρώτα βήματα της skincare ρουτίνας μας ;

STEP 1 :
Στον πρώτο καθαρισμό του K – beauty skincare routine χρησιμοποιούνται καθαριστικά με βασικό συστατικό το λάδι . Είναι όχι μόνο χαλαρωτικό αλλά ταυτόχρονα , εύκολο στη χρήση για την αφαίρεση του μακιγιάζ . Εφαρμόζοντας κυκλικές κινήσεις και κάνοντας μασάζ αφαιρείς μακιγιάζ , ακαθαρσίες και εξωτερικούς περιβαλλοντολογικούς ρύπους που συσσωρεύονται στην επιδερμίδα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας .

Τι ακριβώς κάνει ;
Διαλύει και απομακρύνει μακιγιάζ και ακαθαρσίες .

Ποιος είναι ο σωστός τρόπος εφαρμογής ;
Πρωί και βράδυ , εφαρμόζεις τα κατάλληλα καθαριστικά σε στεγνό δέρμα , προσθέτεις λίγο χλιαρό νερό για να μαλακώσεις την επιδερμίδα και τέλος , ξεβγάζεις .

Προϊόντα :

Clean It Zero Cleansing Balm Nourishing  της Banila Co : Κρέμα καθαρισμού προσώπου που αφαιρεί τη σκόνη και τους ρύπους . Ενυδατώνει , δίνει λάμψη και αφήνει την επιδερμίδα υγιή .Επίσης βοηθά στη ρύθμιση της λιπαρότητας και διατηρεί το φυσικό PH του δέρματος .

Safe Me Relief Moisture Cleansing Oil της Make p:rem : Λάδι καθαρισμού που απομακρύνει τα υπολείμματα μακιγιάζ , τα μαύρα στίγματα και το σμήγμα με φυσικά έλαια . Βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας και αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο .

STEP 2 :
Ο δεύτερος καθαρισμός του K – beauty skincare routine συστήνεται από ειδικούς και δερματολόγους για να αφαιρεθούν τυχόν υπολείμματα μακιγιάζ που δεν απομακρύνθηκαν στο step 1 .Καθαριστικά με βασικό συστατικό το νερό απομακρύνουν υπολείμματα και ακαθαρσίες τα οποία δεν καθαρίστηκαν με τα oil – cleansers στο πρώτο στάδιο καθαρισμού.

Τι ακριβώς κάνει ;
Απομακρύνει υπολείμματα – ακαθαρσίες όπως ιδρώτα και βρωμιά .

Ποιος είναι ο σωστός τρόπος εφαρμογής ;
Πρωί και βράδυ , εφαρμόζεις τα κατάλληλα καθαριστικά σε νωπό δέρμα ( πρόσωπο και λαιμό ) κάνοντας μασάζ με κυκλικές κινήσεις και τέλος , ξεπλένεις με χλιαρό νερό .

Προϊόντα :

Low PH Good Morning Gel Cleanser της COSRX : Καθαριστικό gel καθημερινής χρήσης με χαμηλό PH για λείο , καθαρό και λαμπερό δέρμα . Επαναφέρει άμεσα την ισορροπία του PH , ενυδατώνει βαθιά και προστατεύει την επιδερμίδα από εξωτερικούς περιβαλλοντολογικούς παράγοντες .

AHA-BHA-PHA Calming Truecica Micellar Cleansing Water της SOME BY MI : Καθημερινής χρήσης καθαριστικό προσώπου που αφήνει την επιδερμίδα ενυδατωμένη , λαμπερή και μαλακή . Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας αφήνοντας μία αίσθηση φρεσκάδας στο δέρμα .

STEP 3 :
Στο step 3 του K – beauty skincare routine χρησιμοποιούνται φυσικά και χημικά απολεπιστικά προσώπου που βοηθούν στο να καθαριστούν οι πόροι , να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας και η επιδερμίδα να γίνει φωτεινότερη και πιο μαλακή . Όσο πιο τακτικά πραγματοποιείται το step 3 , τόσο πιο εύκολα και πιο αποδοτικά απορροφούνται τα υπόλοιπα συστατικά του K – beauty routine .

Τι ακριβώς κάνει ;
Καθαρίζει τα υπολείμματα από τους πόρους και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα .

Ποιος είναι ο σωστός τρόπος εφαρμογής ;
1 – 2 φορές την εβδομάδα , εστιάζοντας στη μύτη και τους ορατούς πόρους .

Προϊόντα :

Peeling Gel της Pyunkang Yul : Gel απολέπισης που απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας και αφήνει το πρόσωπο καθαρό και ενυδατωμένο χωρίς να το ερεθίζει .

Yuja Niacin Brightening Peeling Gel της SOME BY MI : Λευκαντικό gel απολέπισης ιδανικό για την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας . Απορροφάται εύκολα και γρήγορα από το ερεθισμένο δέρμα και το βοηθά να φαίνεται πιο φωτεινό και πιο λαμπερό . Η επιδερμίδα ενυδατώνεται βαθιά και αναζωογονείται .

Recent Posts

Ανακαλύπτοντας την απόλυτη εμπειρία ομορφιάς με την εταιρεία Beauty of Joseon

Η Beauty of Joseon αποτελεί μια εταιρεία βασισμένη στην πλούσια ιστορία της δυναστείας Joseon, καλύπτοντας…

9 μήνες ago

Η σημασία της περιποίησης του προσώπου πριν και μετά την έκθεση στον ήλιο!

Οι ζεστοί καλοκαιρινοί μήνες είναι από τις πιο αναμενόμενες εποχές του χρόνου. Μας προσφέρουν ηλιοφάνεια,…

1 έτος ago

Καλοκαίρι και Αντηλιακή Προστασία: Ανακαλύψτε τα K-beauty προϊόντα για ασφαλή ηλιοθεραπεία

Με την άφιξη του καλοκαιριού, η αντηλιακή προστασία του προσώπου αναδεικνύεται σε ζωτική ανάγκη για…

1 έτος ago

Εμμηνόπαυση… ανάγκη για φροντίδα.

Η εμμηνόπαυση αποτελεί ένα ιδιαίτερο στάδιο στη ζωή της γυναίκας. Ορίζεται ως ορμονική γήρανση, με…

1 έτος ago

Σε βασανίζει και εσένα η… Ακμή;

Αρχικά, ακμή είναι το συνεχόμενο ξέσπασμα στιγμάτων ή κηλίδων στο πρόσωπο. Ο καθένας θα μπορούσε…

1 έτος ago

Η διάσημη Βλέννα Σαλιγκαριού

Το έκκριμα σαλιγκαριού έχει κάνει την εμφάνιση του εδώ και πολλά χρόνια ενώ φημίζεται για…

1 έτος ago